ΗΠΑ: Σύγκρουση τρένου με τραυματίες

0
184

Στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, τρένο εκτροχιάστηκε και προσέκρουσε σε ώρα αιχμής στο σταθμό Hoboken και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “περισσότερους από 100 τραυματίες”.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το CNN και το Russia Today, το τρένο εκτροχιάστηκε την ώρα που προσέγγιζε τον τερματικό σταθμό. Όπως αναφέρεται σε CNN και Reuters, οι πληροφορίες περί περισσότερων από 100 τραυματιών, αλλά και δεκάδων ατόμων που παραμένουν παγιδευμένα, επιβεβαιώνονται από πηγές της αστυνομίας, κάτι που πάντως δεν συμβαίνει με φήμες που θέλουν πολλούς ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο Bhagyesh Sha, ένας επιβάτης, τόνισε ότι μέρος της αμαξοστοιχίας έπεσε πάνω σε κολώνες που στήριζαν την οροφή, με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να καταπλακώσει το τρένο.  Ο σταθμός Hobokken βρίσκεται στη δυτική πλευρά του ποταμού Χάντσον.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες έχουν τραυματιστεί, πολλοί εξ αυτών σοβαρά, από την σφοδρή πρόσκρουση τρένου σε πλατφόρμα σιδηροδρομικού σταθμού στο Χομπόκεν του Νιού Τζέρσεϊ, στις ΗΠΑ.