Η απογοήτευση της Κορακάκη (vid)

0
254

“Έχω ήδη δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άσχημα. Περισσότερο εκνευρισμένη, νευριασμένη είμαι και απογοητευμένη”, δήλωσε η Άννα Κορακάκη για το γεγονός ότι δεν έχει φτιαχτεί νέο σκοπευτήριο στο σημείο που κατεδάφισαν το παλιό. Η Πολιτεία αφού “ξέχασε” να την καλέσει στην εκδήλωση που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε ο Προκόπης Παυλόπουλος να τιμήσει την ολυμπιακή ομάδα, “ξέχασε” να της χτίσει νέο σκοπευτήριο.

Ακόμη πρόσθεσε: “Παρόλο που είχα δει φωτογραφίες όσο ήμουν ακόμη στη Βραζιλία μέσω internet και σχετικών άρθρων, είχα μεν σοκαριστεί, αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα το χώρο ήταν ακόμη μεγαλύτερο παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη.

Έχω ήδη δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άσχημα. Περισσότερο εκνευρισμένη, νευριασμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα έπειτα από κάποιες συνεννοήσεις να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι το οποίο είχαν πει ότι θα τοποθετήσουν εδώ ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό παγκοσμίων κυπέλλων που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα στην Ιταλία.

Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, έπρεπε ήδη να έχω ξεκινήσει προπονήσεις. Δεν μπορώ να προπονηθώ εδώ όπως βλέπετε, οπότε θα πάνε πίσω οι προπονήσεις μου”