“Υπουργός Φανφάρας ο Πολάκης”

0
248

Ανακοίνωση με την οποία κάνει επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ. Αφορμή στάθηκε το νοσοκομείο του Κιλκίς που σύμφωνα με το κόμμα βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης και αδιαφορίας. Ακόμη η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για πολύμηνη επιχείρηση “Πινόκιο στην Υγεία”.

Για το νοσοκομείο του Κιλκίς αναφέρει: “Το νοσοκομείο Κιλκίς, είχε παραδοθεί από την προηγούμενη διοίκηση με καινούργια χειρουργική πτέρυγα, νέα μαγειρεία και ανανεωμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Ωστόσο, εν μέσω της προσφυγικής κρίσης, «το νοσοκομείο είδε τον προϋπολογισμό του να μειώνεται από την συγκυβέρνηση κατά 1.000.000 ευρώ και παράλληλα τον προϋπολογισμό του προγράμματος προμηθειών κατά 600.000 ευρώ!”.

Στην συνέχεια προσθέτει: “Αντί να στηριχθούν τα ακριτικά νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας ώστε να αντεπεξέλθουν στην πολύ αυξημένη ροή των ασθενών, ο υπουργός της φανφάρας τα υποβαθμίζει και τους κόβει τα λεφτά”.

Ενώ καταλήγει λέγοντας: ” Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «αντί υπεύθυνου σχεδιασμού θα υπόσχονται εικονικές αυξήσεις των κοινωνικών δαπανών ενώ κόβουν κι άλλα χρήματα από την Υγεία τόσο θα διαμορφώνονται οι συνθήκες για υγειονομικές βόμβες που πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ύβρεις και επικοινωνιακές φούσκες από τον ωσεί παρόντα κ. Ξανθό και τον τους πάντες απειλώντα κ. Πολάκη”.