“Η υγεία συμπράττει με την ομορφιά” με τη συγγραφέα Ιωάννα Λάκα

0
554

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του “Ημερολόγιο διατροφής και ευεξίας” που έγραψε η συγγραφέας Ιωάννα Λάκα, writer supporting diet, από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ στο Regent fair Hall στην Κηφισιά. Ένα κλασικό ημερολόγιο γίνεται ημερολόγιο διατροφής και ευεξίας από τη συγγραφέα που υποστηρίζει την υγιεινή διατροφή.

iwanna-laka-3

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Στρογγυλής Τραπέζης, τέσσερις καταξιωμένοι επιστήμονες μίλησαν για θέματα υγείας και διατροφής. Η συγγραφέας, σε συνεργασία με τους διακεκριμένους γιατρούς, Σταύρο Τσιριγωτάκη Γενικό Χειρουργό, Δημήτρη Γκρίτζαλη Πλαστκό Χειρουργό, Ιωάννη Καρδασάκη Κλινικό Διατροφολόγο και τον Γυναικολόγο Γιάννη Περιστέρη μίλησαν για θέματα υγείας και διατροφικών συνηθειών που ακολουθούν την προσωπική διάθεση ανά εποχή του έτους.

Η δημιουργός του “Σταμάτα να τρως” συνεχίζει ένα καινούριο εγχείρημα. Αυτή τη φορά οι διατροφικές συνήθειες προτείνεται να καταγράφονται σε ένα ημερολόγιο μέσα από μια μυθιστορηματική πλοκή. Γίνεται το κλειδί της επιτυχίας για ένα σωστό πρόγραμμα αδυνατίσματος. Αρχίζει το μαρτύριο: διατροφολόγος, απαισιοδοξία, δίαιτα, αυτοπεριορισμοί, τύψεις, λαιμαργία, απολογίες, απόδοση ευθυνών.

iwanna-laka

“Ουφ! Κόλασή μου οι άλλοι! Αυτοί που πριν με δουν, με κρίνουν. Θα τα καταφέρω αυτή τη φορά; Ναι, ναι, είμαι σίγουρη γιατί θα έχω στα χέρια μου, όλο τον χρόνο, το δικό μου ημερολόγιο που θα γίνει η αφετηρία μου!”.