Ανεπαρκές το νοσοκομείο Σαντορίνης

0
396

Για προχειρότητα, βιασύνη και έλλειψη συντονισμού στη λειτουργία του νέου νοσοκομείο Σαντορίνης κατηγορεί τους αρμόδιους του Υπουργείου Υγείας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. “Στο νοσοκομείο Σαντορίνης παραμένουν ανενεργά τα χειρουργεία και ο εξοπλισμός, ενώ δεν υπάρχουν γιατροί για τις εφημερίες”, καταγγέλλει η Ομοσπονδία.

Για το θέμα τοποθετείται και η Ν.Δ. η οποία με ανακοίνωσή της λέει ότι “Παρά τη φιέστα και τις διαβεβαιώσεις από πλευράς του κ. “Μαυρογιαλούρου” Τσίπρα, λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή”.

“Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα. Το μόνο που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν να μεταφέρει εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας” συμπληρώνει η Νέα Δημοκρατία. Η ανακοίνωση κλείνει λέγοντας “Η αλήθεια είναι ότι με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές λύσεις και όχι επικοινωνιακές απόπειρες εμπαιγμού”.