Συνελήφθη ο “δράκος” του Αμαρουσίου

0
127

Συνελήφθη από τις Αρχές ο 30χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Μαρούσι, καθώς είχε επιχειρήσει να βιάσει τρεις γυναίκες το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Η τέταρτη φορά όμως που επιχείρησε να το κάνει, ήταν και η τελευταία του.

Ο δράστης είχε την “ενέδρα” του στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου με την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’, όμως μετά τη δημοσιοποίηση του σημείου, μεταφέρθηκε μερικά τετράγωνα παρακάτω, απέναντι από το ΟΑΚΑ. Σήμερα, λίγο μετά τις έξι το πρωί, θέλησε να στήσει ακόμα μία “επιχείρηση”. Αυτή τη φορά στόχος του ήταν μία γυναίκα από την Αλβανία, η οποία καθώς περπατούσε στον δρόμο, ο 30χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και προσπάθησε με τη χρήση βίας να βγάλει τα ρούχα της. Όμως οι φωνές της γυναίκας ακούστηκαν δυνατά, με αποτέλεσμα να βγουν οι γείτονες στα μπαλκόνια, με τον δράστη να αντιλαμβάνεται το σκηνικό και να τρέπεται σε φυγή.

Η γυναίκα έτρεξε προς το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, το οποίο ήταν ένα στενό παραπάνω, με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν άμεσα ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Οι περιγραφές των προηγούμενων τριών γυναικών που είχε επιχειρήσει να βιάσει ήταν κατατοπιστικές, με αποτέλεσμα μία Ομάδα ΔΙ.ΑΣ να εντοπίσει τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Πλέον ο “δράκος” του Αμαρουσίου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ερευνάται η πιθανότητα να είναι υπεύθυνος και για άλλα παρόμοια περιστατικά.