Σημαντικές διακρίσεις για ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στον κορυφαίο θεσμό των Education Business Awards, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ απέσπασε τα δύο πιο σημαντικά βραβεία, που αφορούν σε δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, το βραβείο για την Πολιτική Οικονομικής Στήριξης και τα Προγράμματα  για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και το βραβείο  για τις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, τις Εγκαταστάσεις και το Εκπαιδευτικό Υλικό για το Πρόγραμμα Δωρεάν Εκπαίδευσης Τυφλών Ατόμων.

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Στέφανος Τσίμπης, και ο Σύμβουλος Διoίκησης, κ. Βαγγέλης  Ροδόπουλος.

Στην ίδια εκδήλωση, το “Μητροπολιτικό Κολλέγιο” κέρδισε, επίσης, το βραβείο στρατηγικής marketing και το βραβείο για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Τα Education Business Awards επιβραβεύουν τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν, ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.