Η βασίλισσα Ελισσάβετ συνεπιβάτης των Βρετανών

0
174

Αναπάντεχη έκπληξη ήταν Βρετανούς πολίτες, αλλά και για τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να ταξιδέψει ως ένας απλός καθημερινός άνθρωπος με το τρένο.

Η 89χρονη βασίλισσα επέστρεψε από το Νόρφολκ στην πολυτελή κατοικία τους Sandringham Estate και θέλησε να χρησιμοποιήσει τα μέσα. Μάλιστα, έφθασε στον σταθμό Κing’s Lynn του Νόρφολκ το πρωί της Δευτέρας μόλις πέντε λεπτά πριν αναχωρήσει το τρένο για Λονδίνο και κάθισε σε βαγόνι της πρώτης θέσης, με εισιτήριο που κόστισε 70 ευρώ.

Η παρουσία της βασίλισσας στο σιδηροδρομικό σταθμό ήταν για όλους μια ευχάριστη έκπληξη και ο διευθυντής του σταθμού, Graeme Pratt, δήλωσε ότι ήταν τιμή του που η βασίλισσα χρησιμοποίησε το τρένο για να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα της Αγγλίας ταξιδεύει με τον τρένο, καθώς τον Δεκέμβριο του 2014 διένυσε την ίδια διαδρομή και, τότε, μια επιβάτης, που δεν είχε αναγνωρίσει τη βασίλισσα της χώρας, μπήκε μέσα στο βαγόνι μαζί με τις αποσκευές της για να ταξιδέψει μαζί της στο Λονδίνο.