Το ξενοδοχείο του μέλλοντος (pic&vid)

0
898

Ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα, άνοιξε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, το οποίο ονομάζεται “Cityhub“. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας 25-35 ετών, δηλαδή σε ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τον ψηφιακό τρόπο ζωής.

cityhubs

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 50 ιδιωτικές μονάδες ύπνου, που ονομάζονται Hubs. Κάθε δωμάτιο διαθέτει, ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, Wi-Fi, ατμοσφαιρικό φωτισμό και συστήματα ήχου, το οποίο μπορείς να το διαμορφώσεις στις ανάγκες σου, μέσω εφαρμογής στο κινητό σου.

cityhub

Αυτό που φαίνεται να είναι λίγο περίεργο, είναι ότι τα δωμάτια δεν έχουν ιδιωτικά μπάνια. Παρ’ όλα αυτά, τα κοινόχρηστα μπάνια είναι αρκετά περιποιημένα και καθαρά, με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί την αίσθηση ότι το μπάνιο είναι δικό σου.

Cityhub1

Το ευρύχωρο σαλόνι του ξενοδοχείου, είναι το Νο1 στέκι των ταξιδιωτών, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ενώ φορώντας ένα ειδικό βραχιόλι μπορούν να κάνουν το αγαπημένο σε όλους, check-in, αλλά και να σερβιριστούν από το μπαρ. Παράλληλα, σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από το application του ξενοδοχείου, να περιηγηθείς μέσα σε ένα διαδραστικό ταξιδιωτικό οδηγό, το οποίο σου παρέχει συμβουλές για εκδηλώσεις και δραστηριότητες που υπάρχουν στην πόλη.