Τέλος η εθνική για τον Μπενζεμά

0
148

Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρα, ο Καρίμ Μπενζεμά θα χάσει τη θέση του στην εθνική Γαλλίας, με σοβαρό κίνδυνο να χάσει και το Euro 2016.

Η υπόθεση με το sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά, είναι αυτό που στοιχίζει στον Μπενζεμά τη θέση του στην ομάδα, καθώς σύμφωνα με την απόφαση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, θα πρέπει να τελειώσουν με αυτήν την υπόθεση, ώστε να επανέλθει στο ρόστερ των “Τρικολόρ“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου:

“Είναι αποκλειστικά μια απόφαση της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Μπενζεμά δεν καλείται ξανά. Το μοναδικό πράγμα που μπορώ είναι ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει αποδεχθεί την απόφαση. Είναι σύμφωνος με την απόφαση και είμαι σίγουρος ότι είναι λυπημένος γι’ αυτό το γεγονός.

Αυτή η τιμωρία μπορεί να πάει μέχρι το Μάρτη και τα πρώτα φιλικά ματς της Γαλλίας ή μέχρι τον Ιούνιο ανάλογα με την πρόοδο των δικαστικών ερευνών. Ο δικηγόρος του Καρίμ είναι ενήμερος. Εάν ο δικαστής αποφασίσει ότι ο φάκελος είναι κενός ή ότι ο Βαλμπουενά κι αυτός (Μπενζεμά) μπορούν να είναι ξανά συμπαίκτες, μπορούν να ξανασυναντηθούν.

Ο Καρίμ είναι ειλικρινής στη φιλία του, είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου. Εκτιμώ αυτό το παιδί. Ο Βαλμπουενά κι ο Μπενζεμά είναι δύο ποδοσφαιριστές γνωστοί που πρέπει να αποτελούν παράδειγμα”.