Και η Ελλάδα στο στόχαστρο του ISIS

0
381

Νέο απειλητικό βίντεο εξέδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές, προκειμένου να εκφοβίσουν για τρομοκρατικές επιθέσεις τις χώρες που συμμαχούν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Στο video που δημοσιεύτηκε από την mirror.co.uk, εμφανίζονται σημαίες 60 χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που εκτοξεύεται απειλή εναντίον της χώρας μας από τζιχαντιστές.

Ειδικότερα, στο βίντεο ακούγεται μία φωνή να λέει: “Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία. Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν.

Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια. Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει”

Το βίντεο καταλήγει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: “Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε”.