Και από φωνή… ολόγραμμα (vid)

0
253

H τραγουδίστρια Χατσούν Μίκου ετοιμάζεται να περάσει τα σύνορα της Ιαπωνίας, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρο της και να κάνει διεθνή καριέρα. Χιλιάδες θαυμαστές της αναμένεται να παρακολουθήσουν την πορεία της, καθώς ήδη στη χώρα της είναι διάσημη. Όλα καλά μέχρι εδώ. Η είδηση όμως δεν είναι ότι μία τραγουδίστρια θα δοκιμάσει την τύχη της στο εξωτερικό. Είναι ότι η τραγουδίστρια είναι ολόγραμμα!

Η ιαπωνική εταιρία Crypton Future Media είναι η υπεύθυνη αυτού του προγράμματος, η οποία συνεχίζει την πρωτοπορία της βρετανικής εταιρίας Zero-G και τους ολογράμματα-τραγουδιστές Λέον, Λόλα και Μίριαμ.

Το περίεργο αλλά και συνάμα εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι το κοινό της Ιαπωνίας έχει αποδεχτεί πλήρως το συγκεκριμένο είδος τραγουδιστών, με αποτέλεσμα στις συναυλίες που έχει παραστεί η Μίκου, να γίνετε το αδιαχώρητο.

Αν θέλουμε να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο την σκέψη μας, φανταστείτε να γίνει μόδα και στην Ελλάδα. Τραγουδιστής ολόγραμμα σε πίστες να τραγουδάει, με τον κόσμο να προσπαθεί να του πετάξει τριαντάφυλλα, χωρίς να μπορεί να τον πετύχει. Η συνέχεια στις… συναυλίες.