Έλεγξε τα πάντα με το δάκτυλο σου (vid)

0
780

Είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας και χαζεύετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στη τηλεόραση. Έρχεται η στιγμή των βαρετών διαφημίσεων. Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να ψάξεις για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, αλλά πουθενά. Θα ήθελες όμως ταυτόχρονα να κλείσεις και το φως πάνω από το κεφάλι σου, ώστε να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο. Ο πανικός έκανε την εμφάνιση του στα μάτια σου. Γιατί να χρειάζεται να σηκωθείς από το κρεβάτι σου;

Η MUV Interactive εμφανίστηκε ως δια μαγείας, για να σου λύσει το πρόβλημα. Κατασκεύασε το “Bird“. Είναι μία μικροσκοπική συσκευή η οποία δένει πάνω στο δάκτυλο σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να κάνεις τα πάντα από τη θέση που βρίσκεσαι. Μπορείς να αλλάξεις κανάλι στη τηλεόραση, να κλείσεις το φως, ακόμα και να ελέγξεις κάποια συγκεκριμένα gadgets, όπως τα drones.

“Μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα τηλεχειριστήρια και να σας απελευθερώσει από το tablet ή το smartphone. Τέλος στις αλλαγές συσκευών. Χωρίς μπέρδεμα”, ανέφερε μέλος της δημιουργικής ομάδας.

Στην αρχή η εταιρία έβγαλε στην αγορά μέσω του site της, 15.000 μονάδες, οι οποίες κόστιζαν 150 δολάρια. Οι συσκευές έγιναν ανάρπαστες και πλέον έχουν βγει νέες μονάδες στην αγορά, αυτή τη φορά όμως στη τιμή των 250 δολαρίων.