Η απάντηση του Γκασόλ (pic)

0
242

Οι ισχυρισμοί της γαλλικής εφημερίδας “Le Monde” ότι ο Πάου Γκασόλ ήταν ντοπαρισμένος κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ προκάλεσαν σάλο και θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος ο ηγέτης των “φούριας ρόχας” πήρε θέση επί των κατηγοριών και απάντησε με ειρωνικό τόνο.

Ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στον instagram, όπου απεικονίζεται αυτός με τον προσωπικό του γυμναστή, Χοακίν Χουάν, με το παρακάτω μήνυμα:

“Ένα υπέροχο καλοκαίρι και ένα πρωτάθλημα, με τον σπουδαίο Χουακίν Χουάν! Είμαι ευγνώμων για τη δουλειά και την αφοσίωση του. Η χρήση του R200 3F ήταν ιδιαίτερα επωφελής για εμάς!”.

Για όσους αναρωτιέστε τι είναι το R200 3F, πρόκειται για ένα μηχάνημα που χρησιμοποιούν αρκετοί επαγγελματίες αθλητές και βασίζεται στην τεχνική της βαθιάς υπερθερμίας και λειτουργεί με ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα τα οποία βοηθούν στην ανάρρωση του αθλητή και αποκατάσταση του σώματος του ύστερα από την άθληση. Υποδεικνύοντας, έτσι, τον λόγο που κατάφερε να αποδώσει σε τέτοιο… διαστημικό επίπεδο στα παρκέ της Γαλλίας.