“Μόνοι μας”

“Δεν θα συνεργαστούμε μετεκλογικά με τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ” δήλωσε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο “Έθνος της Κυριακής”. Ο Υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε πως αν υπήρχε κοινός τόπος, θα αποφεύγονταν οι πρόωρες εκλογές δίχως, όμως, να αποκλείει εκ νέου συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει αυτοδυναμία.

Στη συνέχεια, επέρριψε ευθύνες για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ στην “Αριστερή Πλατφόρμα”, την οποία και κατηγόρησε ότι “συμπλέει με το σχέδιο του Σόιμπλε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ”. Όπως τόνισε, όμως, “το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, δεν σήμαινε ΝΑΙ στη δραχμή” και πως το διακύβευμα των εκλογών είναι για το ποια κυβέρνηση θα μπορέσει να νομοθετήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατήσει όρθια την κοινωνία.

Άφησε, ακόμα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στις εκλογικές λίστες του κόμματος της Κουμουνδούρου κι οι βουλευτές που ψήφισαν “ΠΑΡΩΝ” στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής που επικύρωσε το μνημόνιο.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα υπερψηφιστεί από την επόμενη Βουλή. Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Η βούληση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Το εξαιρετικά επικερδές άναρχο τοπίο στον χώρο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών λαμβάνει τέλος με τη νομοθετική πρωτοβουλία που έχει ήδη αναληφθεί”.